Ελλάδα
|
01.07.2025 10:47
Μέγαρα: 36χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα, αδερφή και θείο
Γιάννης ΖιάκαςΛίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (1/7) ένας άνδρας στα Μέγαρα τραυμάτισε με μαχαίρι τη μητέρα, την αδερφή και τον θείο του.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι του 36χρονου δράστη και οι τρεις τραυματίες λίγο μετά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Οι δύο γυναίκες, η μητέρα και η αδερφή του 36χρονου, φέρουν σοβαρά τραύματα.
Ο θείος του είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Ο 36χρονος έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων και, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεκίνησε η τριμερής ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας στο Άμπου Ντάμπι: Στο επίκεντρο το εδαφικό - Τα μηνύματα από το Κρεμλίνο
- Κεφαλογιάννη για τροπολογία: Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων στον εκδότη της εφημερίδας «Μαγνησία» - Μεταφέρθηκε στα επείγοντα
- Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Βαλεντίνο στη Ρώμη - Όλος ο κόσμος της μόδας δίνει το «παρών»