Ελλάδα|01.07.2025 10:47
Μέγαρα: 36χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα, αδερφή και θείο
Γιάννης ΖιάκαςΛίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (1/7) ένας άνδρας στα Μέγαρα τραυμάτισε με μαχαίρι τη μητέρα, την αδερφή και τον θείο του.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι του 36χρονου δράστη και οι τρεις τραυματίες λίγο μετά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Οι δύο γυναίκες, η μητέρα και η αδερφή του 36χρονου, φέρουν σοβαρά τραύματα.
Ο θείος του είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Ο 36χρονος έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων και, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Σοκ στα καύσιμα: Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε για πρώτη φορά την αμόλυβδη
- Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον Τσαγκαράκη: Η επώνυμη καταγγελία που τον «έκαψε» - Το βαρύ κατηγορητήριο
- Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - Παρέμεινε ανίκητος ο Ντουπλάντις
- Axios: Ο Τραμπ κάνει ήδη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν