Μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΜια βραδιά συγκίνησης και ενότητας ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος τιμά τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών με μια μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 30 Αυγούστου στο PAOK Sports Arena.
Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των 57 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου στο PAOK Sports Arena, με προσέλευση κοινού στις 18:30 και έναρξη στις 20:30. Το μουσικό αφιέρωμα ενώνει επί σκηνής νέους μουσικούς από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συμμετέχουν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες όπως:
- Ήβη Αδάμου
- Λένα Αλκαίου
- Μπάμπης Βελισσάριος
- Ηρώ, Σοφία Κουρτίδου
- Βασίλης Λέκκας
- Γιάννης Σεβδικαλής
- Γιάννης Χατζόπουλος
- Αλίκη Χρυσοχού
- Julie Massino
- Mikay
- Νικόδημος Καβαρνός
Φιλική συμμετοχή στην αφήγηση: Ζήνα Κουτσελίνη, Σπύρος Μπιμπίλας, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Βούλα Πατουλίδου και ο ηθοποιός Γιάννης Κατινάκης.
Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ στο βιολί θα βρίσκεται ο Νίκος Χατζόπουλος. Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Ιωάννης Παπαδημητρίου, ενώ τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Αραμπατζής. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25€ και η προπώληση γίνεται μέσω της πλατφόρμας More.com.
- Πλημμύρα στη Βάρη: Έψαχνε 4 ώρες τη σύζυγό του και τη βρήκε... πάνω σε δέντρο!
- Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Προτιμώ να αλλάξει η έδρα - Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τη Λάρισα
- Πνιγμός στο Άστρος Κυνουρίας: Ο 53χρονος πριν χάσει τη ζωή του έσωσε παιδί που πάλευε με τα κύματα
- Αποκάλυψη Bloomberg: Ο Τραμπ θέλει «λευκή επιταγή» για στρατιωτική παρουσία - Αυτό είναι το σχέδιο του