Ελλάδα|03.07.2025 09:00
Ρόδος: Η στιγμή της έκρηξης μπαταρίας κινητού σε τσάντα τουρίστριας
NewsroomΈνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο: Μια τουρίστρια περπατούσε με την κόρη της στη νησί, όταν κινητό τηλέφωνο εξερράγη μέσα στην τσάντα της.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να αντιλήφθηκε καπνούς και φλόγες να βγαίνουν από την τσάντα της, ένιωσε κάψιμο στο χέρι της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ το παιδί της απομακρύνθηκε τρομοκρατημένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας έμπορος της περιοχής που αντιλήφθηκε το περιστατικό αντέδρασε ψύχραιμα, ζητώντας της να αφήσει την τσάντα και ρίχνοντας νερό για να σβήσει τη φωτιά.
Όπως διαπιστώθηκε, το συμβάν οφείλεται πιθανότατα σε υπερθέρμανση ή βλάβη της μπαταρίας του smartphone. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υπέστη ελαφρύ τραύμα στο χέρι από την έκρηξη.
Διαβάστε ακόμη
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε