Ελλάδα|03.07.2025 09:00
Ρόδος: Η στιγμή της έκρηξης μπαταρίας κινητού σε τσάντα τουρίστριας
NewsroomΈνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο: Μια τουρίστρια περπατούσε με την κόρη της στη νησί, όταν κινητό τηλέφωνο εξερράγη μέσα στην τσάντα της.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να αντιλήφθηκε καπνούς και φλόγες να βγαίνουν από την τσάντα της, ένιωσε κάψιμο στο χέρι της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ το παιδί της απομακρύνθηκε τρομοκρατημένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας έμπορος της περιοχής που αντιλήφθηκε το περιστατικό αντέδρασε ψύχραιμα, ζητώντας της να αφήσει την τσάντα και ρίχνοντας νερό για να σβήσει τη φωτιά.
Όπως διαπιστώθηκε, το συμβάν οφείλεται πιθανότατα σε υπερθέρμανση ή βλάβη της μπαταρίας του smartphone. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υπέστη ελαφρύ τραύμα στο χέρι από την έκρηξη.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο, με τραυματίες και διασωληνωμένους: Ανησυχία για δεξαμενή προπανίου - Εικόνες καταστροφής
- «Από στρώμα ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο»: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Συνελήφθη 74χρονος ασθενής
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή: 90 αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν και «βροχή» από πυραύλους σε Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Κατάρ
- Αστυνομικός έβγαλε 1,2 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο χωρίς να δουλέψει ούτε μέρα