Ελλάδα|07.07.2025 07:05
Φωτιά στην Πάρνηθα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στο καταφύγιο Μπάφι
NewsroomΥπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην Πάρνηθα, κοντά στο καταφύγιο Μπάφι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/7).
Η φωτιά απειλούσε δασική περιοχή σε πλαγιά ωστόσο η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων έθεσε την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 03:30.
Για την αντιμετώπιση της φωτιά υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 85 πυροσβέστες, 5 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 23 οχήματα και εθελοντές. Παράλληλα, υπήρξε συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν