Αιγάλεω: Άνδρας σημάδεψε με όπλο τον Δήμαρχο σε εκδήλωση - Αποδείχθηκε ψεύτικο
NewsroomΣκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής στο Δημαρχείο Αιγάλεω, όταν ένας άνδρας έβγαλε όπλο και απείλησε τον δήμαρχο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με παρόντες αρκετούς πολίτες.
Σήκωσε πιστόλι
Ο 59χρονος εισέβαλε ξαφνικά στον χώρο της εκδήλωσης και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σήκωσε ένα πιστόλι και το κατεύθυνε προς τον δήμαρχο και άλλους παρευρισκόμενους.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν προτού το επεισόδιο πάρει διαστάσεις. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το όπλο που κρατούσε ο δράστης ήταν ρέπλικα, ωστόσο η σκηνή σκόρπισε αναστάτωση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.
- Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
- Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
- «Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
- Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!