Αιγάλεω: Άνδρας σημάδεψε με όπλο τον Δήμαρχο σε εκδήλωση - Αποδείχθηκε ψεύτικο
NewsroomΣκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής στο Δημαρχείο Αιγάλεω, όταν ένας άνδρας έβγαλε όπλο και απείλησε τον δήμαρχο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με παρόντες αρκετούς πολίτες.
Σήκωσε πιστόλι
Ο 59χρονος εισέβαλε ξαφνικά στον χώρο της εκδήλωσης και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σήκωσε ένα πιστόλι και το κατεύθυνε προς τον δήμαρχο και άλλους παρευρισκόμενους.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν προτού το επεισόδιο πάρει διαστάσεις. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το όπλο που κρατούσε ο δράστης ήταν ρέπλικα, ωστόσο η σκηνή σκόρπισε αναστάτωση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.
- Από τα μπλόκα τα… κάλαντα των αγροτών - Τι απαντά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
- Ντόρα Γιαννακοπούλου: Μια ζωή σαν πρόβα νυφικού, γεμάτη έρωτες και βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες
- Όταν ο Μουσολίνι υποχρεώθηκε να ομολογήσει: «Έχουν υψηλό φρόνημα αυτοί οι Έλληνες»…
- Ο Λυκουρέντζος που έστειλε στην ώρα τους τις οφειλές, ο υστερικός Καιρίδης και οι «σοφοί» της Καρυστιανού