Ελλάδα
|
07.05.2019 23:09
Πυροβολισμοί στα Μανιάτικα του Πειραιά - Ένας νεκρός
NewsroomΑκόμη ένα επεισόδιο στον κύκλο αίματος που έχει ξεσπάσει στον κόσμο της νύχτας εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός 52χρονου, που έπεσε νεκρός πιθανότατα από Καλάσνικοφ σε είσοδο πολυκατοικίας στα Μανιάτικα στον Πειραιά. Κι αυτό γιατί το θύμα ήταν γνωστός στις Αρχές. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο 52χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και εκβιασμούς.
Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ήδη διεξάγουν τις σχετικές έρευνες για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου, μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»