Ελλάδα|10.11.2018 07:58
Τάνκερ προσάραξε ανοιχτά του Ηρακλείου -
NewsroomΕνα τάνκερ, που μεταφέρει 150.000 κυβικά μεθάνιο, προσάραξε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου, σε αμμώδη θαλάσσια περιοχή.
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση από την προσάραξη του τάνκερ, που αποκολλήθηκε με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών και αγκυροβόλησε έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου.
Το «GASLOG SARATOGA», με σημαία Βερμούδων, είχε αναχωρήσει από το Χιούστον με προορισμό το λιμάνι Αλί Αγά της Τουρκίας, με ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο. Εχει 31 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων και 10 Έλληνες.
Πηγή: ΑΠΕ
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορική απόφαση: Ο Όλυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- «Είναι τρομακτικό»: Οι καπνοί από την πύρινη λαίλαπα πνίγουν το Μπορντό - 300.000 απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους
- Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική Πόλο Ανδρών: Η απονομή των χρυσών μεταλλίων στους Έλληνες πρωταθλητές
- Δύο συλλήψεις για το σχέδιο επίθεσης κατά Ντογιάκου με χειροβομβίδα - Πώς σχεδίαζαν να επιτεθούν