Εκτός φυλακής με «βραχιολάκι» ο Ivan Greko
NewsroomΕκτός φυλακής ο Ivan Greko, που είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην υπόθεση της απαγωγής 24χρονου επιχειρηματία, στις αρχές Μαΐου, σε συνεργείο στην περιοχή του Υμηττού.
Σε ανακοίνωσή του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του τράπερ αναφέρει: «Την 28η Μαΐου 2025, κρατήθηκε προσωρινώς ("προφυλακίστηκε"), με σχετικό Ένταλμα της κυρίας Ανακρίτριας Αθηνών, ο εντολέας μας, κύριος Ε.Σ., γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "IVAN GREKO", δημοφιλής και αναγνωρισμένος συνθέτης και τραγουδοποιός της Ελληνικής σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Έκτοτε, η αξιότιμη κυρία Ανακρίτρια προέβη σε πλήθος ανακριτικών ενεργειών, με σκοπό την διερεύνηση της Αλήθειας, ενόψει και του τεκμηρίου αθωότητας, που κατοχυρώνεται από υπερνομοθετικής ισχύος διατάξεις, το οποίο ρητώς προβλέπει ότι όποιος ενεργεί την εξέταση πρέπει να ερευνά με επιμέλεια κάθε περιστατικό που επικαλέστηκε υπέρ αυτού ο κατηγορούμενος, αν αυτό είναι χρήσιμο για να εξακριβωθεί η αλήθεια.
Σήμερα, μετά από σχετική αίτησή μας, η κυρία Ανακρίτρια (με σύμφωνη προς τούτο πρόταση του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών), αποφάσισε την αποφυλάκιση του εντολέα μας, κυρίου Ε.Σ. ("IVAN GREKO") και την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης – "βραχιολάκι".
Εξυπακούεται, ότι η δικονομική "μάχη" του κυρίου Ε.Σ. συνεχίζεται, μέχρι την οριστική απαλλαγή του από κάθε κατηγορία».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!