Ελλάδα|17.07.2025 22:15
Λήστεψε 7 ψιλικατζίδικα μέσα σε 1,5 μήνα
NewsroomΤη σύλληψη 43χρονου που φέρεται να διέπραξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα επτά ληστείες σε καταστήματα ψιλικών - καφέ στη Θεσσαλονίκη, υπό την απειλή άλλοτε αιχμηρών αντικειμένων κι άλλοτε αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Για το εντοπισμό και τη σύλληψή του προηγήθηκε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Η εις βάρος του αποδιδόμενη δράση ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και μέχρι τη σύλληψή του, χθες το πρωί (16/7), τέλεσε τη μία ληστεία μετά την άλλη, με συνολική λεία άνω των 1.000 ευρώ.
Σε έρευνες στο σπίτι του εντοπίστηκε ρουχισμός που φαίνεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως προέκυψε από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων-«στόχων».
Διαβάστε ακόμη
- Aλλαγή στρατηγικής; Το NATO εξετάζει εμπλοκή στον πόλεμο - Οι σκέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Ο γιος του ιδρυτή της Mango έδωσε εγγύηση 1 εκατ. ευρώ για να μην μπει φυλακή για τον θάνατο του πατέρα του
- Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 70.000 vouchers