Ελλάδα|17.07.2025 16:38
Άνω Πατήσια: Φωτιά στον σταθμό ΗΣΑΠ - Αλλαγές στα δρομολόγια
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια το μεσημέρι της Πέμπτης (17/7), χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Λόγω της φωτιάς επιβάλλονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους συρμούς, καθώς ξεκινούν από τον Πειραιά και σταματούν στην Αττική, ενώ στη συνέχεια τα δρομολόγια ξεκινούν πάλι από τη Νέα Ιωνία προς την Κηφισιά.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Αττική και Ν. Ιωνία – Κηφισιά, λόγω εστίας φωτιάς σε πάρκο εκτός του δικτύου της Γραμμής στα Α. Πατήσια.
Διαβάστε ακόμη
- Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα: Είναι στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας - Μεταφέρεται σε δομή φιλοξενίας
- Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη - «Η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα»
- Αποκάλυψη BBC: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν 14χρονο Παλαιστίνιο και το έβλεπαν να ξεψυχάει
- Η απίστευτη ιστορία αγνοούμενης μητέρας: Βρέθηκε 25 χρόνια μετά ζωντανή και κρύβεται από την οικογένειά της