Γυναικοκτονία στον Βόλο: Τρεις μέρες νεκροί μέσα στο διαμέρισμα οι ηλικιωμένοι
NewsroomΑκόμα μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ελλάδα, καθώς στον Βόλο δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, ένας άνδρας 86 ετών πυροβόλησε με δίκανο και σκότωσε την σύζυγό του, βάζοντας στη συνέχεια τέλος στη ζωή του. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων εντοπίστηκαν σήμερα (17/7), μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία στους διαδρόμους.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, οι ηλικιωμένοι ήταν νεκροί για 3 ημέρες εντός του διαμερίσματος. Η 85χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της και ο συζυγοκτόνος και αυτόχειρας στο πάτωμα σε διαφορετικό δωμάτιο. Στο σπίτι οι ανεμιστήρες ήταν ανοιχτή, με την ηλικιωμένη να έχει το χέρι της στον γύψο, καθώς ήταν κατάκοιτη.
Οι δύο σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ώστε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή αύριο (18/7).
- «Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
- Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!