Ηράκλειο: Διασωληνωμένη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 4χρονη που παρασύρθηκε από όχημα
NewsroomΩς σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 4χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με τον πατέρα της.
Το κορίτσι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φέρει ένα κάταγμα στον μηρό, σύμφωνα με το Star. Πλέον νοσηλεύεται σε καταστολή, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σημειώνεται ότι το ατύχημα έγινε έξω από το νοσοκομείο, με τον πατέρα της 4χρονης να την κρατά από το χέρι για να διασχίσουν τη διάβαση πεζών. Το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 57χρονος δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω τους.
Ο πατέρας υπέστη ελαφρά τραύματα, ωστόσο το παιδί χτυπήθηκε σοβαρά, με τους γιατρούς να σπεύδουν να βοηθήσουν, διασωληνώνοντας τη μικρή. Ο οδηγός του αγροτικού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- «Μπλόκο» ΣτΕ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο - Οι προϋποθέσεις
- Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Δύο τραυματίες
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
- «Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα