Ηλίας Κασιδιάρης: Παραμένει στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
NewsroomΓια ακόμα μια φορά οι δικαστές του Τριμελούς Συμβουλίου Λαμίας δεν έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή.
Συγκεκριμένα, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1 παρά την εισαγγελική πρόταση, που για πρώτη φορά ήταν θετική για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω εισήγηση προέκυψε από την αθώωση του Κασιδιάρη για την υπόθεση των Σπαρτιατών, όπου ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε εξαπάτηση εκλογέων, ενώ έχει συμπληρώσει εδώ και 1,5 χρόνο τα 3/5 της ποινής του.
Πριν από λίγες ημέρες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας είχε αποφασίσει την αποφυλάκιση δύο άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, του Χρήστου Παππά και του Ηλία Παναγιώταρου, οι οποίοι κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό