Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος και έπεσε σε διαχωριστική νησίδα
NewsroomΝα διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι την Τετάρτη 23 Ιουλίου, οπότε αναμένεται να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τον 35χρονο, ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε πάνω σε διαχωριστική νησίδα, ενώ χτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό που πήγε να τού περάσει χειροπέδες.
Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, επέβαιναν και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ενώ η μέτρηση του οινοπνεύματος ήταν αρκετά πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια (1,26 mg/L με την μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα). Ο ίδιος φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και κατά τη διαδικασία της σύλληψης έριξε «κουτουλιά» σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Κατσιμίδη, στην περιοχή της Τούμπας. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στη νησίδα του οδοστρώματος, που αποκολλήθηκε ο πίσω άξονας του αυτοκινήτου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.
Πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν και στον 35χρονο οδηγό, ο οποίος φαίνεται να τραυματίστηκε καθώς εμφανίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με επίδεσμο στο κεφάλι. Η δίκη αναβλήθηκε, καθώς έλειπαν οι μάρτυρες, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μην αρθεί μέχρι τότε η κράτησή του.
Εις βάρος του η εισαγγελέας άσκησε νωρίτερα ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά υπάλληλων.
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου