Λάρισα: Νοσηλεύτριες παρασύρθηκαν από ΙΧ και τραυματίστηκαν σοβαρά - Μόλις είχαν τελειώσει βάρδια
NewsroomΣοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Κυριακής (20/7) έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές νοσηλεύτριες, 24 και 25 ετών.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από οικείο πρόσωπο της μιας κοπέλας, όταν οι δύο νεαρές γυναίκες έχοντας τελειώσει την υπηρεσία τους κατευθύνονταν προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου από την πλευρά των επειγόντων περιστατικών προκειμένου να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να αποχωρήσουν, κατέβηκαν το κράσπεδο και ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα, τις παρέσυρε, τραυματίζοντας και τις δύο.
Η 25χρονη κοπέλα, χτύπησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί διάσειση. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος. Η 24χρονη τραυματίστηκε επίσης, στο στέρνο και υπέστη κάταγμα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.
Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ αναμένεται σήμερα Τρίτη να λάβουν εξιτήριο.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη