Λάρισα: Νοσηλεύτριες παρασύρθηκαν από ΙΧ και τραυματίστηκαν σοβαρά - Μόλις είχαν τελειώσει βάρδια
NewsroomΣοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Κυριακής (20/7) έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές νοσηλεύτριες, 24 και 25 ετών.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από οικείο πρόσωπο της μιας κοπέλας, όταν οι δύο νεαρές γυναίκες έχοντας τελειώσει την υπηρεσία τους κατευθύνονταν προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου από την πλευρά των επειγόντων περιστατικών προκειμένου να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να αποχωρήσουν, κατέβηκαν το κράσπεδο και ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα, τις παρέσυρε, τραυματίζοντας και τις δύο.
Η 25χρονη κοπέλα, χτύπησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί διάσειση. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος. Η 24χρονη τραυματίστηκε επίσης, στο στέρνο και υπέστη κάταγμα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.
Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ αναμένεται σήμερα Τρίτη να λάβουν εξιτήριο.
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη