Ελλάδα|10.05.2019 15:58

Αφιέρωμα Super League, In Style, People & TV Έθνος με το Έθνος της Κυριακής

Newsroom

Με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχεται το InStyle. Eνα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους. Το Εθνος της Κυριακής θα κυκλοφορήσει στις 12/5 κι εκτός του InStyle θα περιλαμβάνει το TV Εθνος, τις Λέξεις (περιοδικό με σταυρόλεξα), σούπερ αφιέρωμα SUPERLEAGUE 2018-19, αφίσα Avengersσε XL μέγεθος και το People!

Αφιέρωμα SUPERLEAGUE 2018-19

Συνεντεύξεις των κορυφαίων πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στατιστικά στοιχεία των 16 ΠΑΕ που συμμετείχαν στη Super League, το αφήγημα του τίτλου και στατιστικά στοιχεία, ενώ οι Γιώργος Κούδας, Κώστας Ιωσηφίδης και Δημήτρης Πέλκας γράφουν πώς βίωσαν τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων του 1976, του 1985 και του 2019, αντίστοιχα. Σούπερ περιοδικό από την πιο δυνατή ομάδα, το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», σε μια έκδοση 100 σελίδων!

InStyle

Κατερίνα Ντούσκα Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision, η τραγουδίστρια μιλά για τη ζωή της στον Καναδά, το δύσκολο ταξίδι στην Ελλάδα, τη σχέση της με τη μόδα, τον άνθρωπο που είναι η αδελφή ψυχή της και τους λόγους που θεωρεί τον εαυτό της power girl.

Νεφέλη Γεωργαλά Η Influencer και Senior Account Manager του The Agency Pr αποκαλύπτει το μυστικό μιας επιτυχημένης πορείας στον χώρο των social media και μιλά για τους λόγους που την έχουν κάνει να αλλάξει πολλές φορές χώρα.

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη Η σχέση της σχεδιάστριας με τη μόδα ξεκίνησε όταν σχεδίαζε τα ρούχα για τις κούκλες της. Σήμερα μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή της γκαρνταρόμπα και εξηγεί τους λόγους που έχει σταματήσει να επενδύει σε ακριβά κομμάτια.

Σήλια Δραγούνη Η σχεδιάστρια μόδας δίνει συμβουλές στιλ, αποκαλύπτει ποια κομμάτια πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα κάθε γυναίκας και μιλά για τα άμεσα σχέδιά της σχετικά με την επέκταση του brand της σε Αμερική και Αυστραλία.

Kit Harington Μετά από σχεδόν μία δεκαετία που υποδύεται τον Jon Snow στο Game of Thrones, o ηθοποιός βγάζει επιτέλους την πανοπλία του και θυμάται τον καιρό που τον ενοχλούσε όταν δεν τον αναγνώριζαν, αλλά και τον γάμο του με τη συμπρωταγωνίστριά του Rose Leslie.

Μαριέττα Γαλανομάτη Στα 13 της χρόνια, η πρωταθλήτρια του kickboxing point fighting έπεσε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού της. Κόντρα στις προβλέψεις των γιατρών, που την προετοίμαζαν για την πιθανότητα να ζήσει μια ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο εκείνη όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά κατέκτησε τα ρινγκ –και όλους μας– με την απίστευτη δύναμή της.

Facial Workout Ανακαλύψτε το απόλυτο trend στην περιποίηση του προσώπου. Τελικά το πρόσωπό μας χρειάζεται όντως γυμναστική;

Ραντεβού στην παραλία Τα πιο stylish μαγιό της σεζόν και πώς να τα συνδυάσετε.

Summer Όλες οι νέες τάσεις και τα best buys του καλοκαιριού. 

PEOPLE

Ίαν Στρατής «Αν άκουγα την άποψη των άλλων, θα ήμουν σπίτι». Ο νικητής του YFSF, Ίαν Στρατής, μιλάει για την εμπειρία του στο παιχνίδι, τα σχέδιά του να μετακομίσει στο εξωτερικό και την ανατρεπτική συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το People φιλοξενεί έξι γυναίκες που εκμυστηρεύονται σε πρώτο πρόσωπο όλα όσα άλλαξαν στον τρόπο σκέψης, στη ζωή και την καθημερινότητά τους μετά τον ερχομό των παιδιών τους. 

Σίσσυ Τουμάση «Έμαθα ότι είμαι υποψήφια για την Καρφίτσα Μελίνα Μερκούρη στο κομμωτήριο». Η ταλαντούχα ηθοποιός εξιστορεί τον τρόπο που έμαθε πως είναι υποψήφια για το κορυφαίο θεατρικό βραβείο, εξιστορεί τις θυσίες της μητέρας της για να τη μεγαλώσει και αναλύει τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

Εύη Δαέλη «Η σχέση μου με τα media είναι ασταθής». Από τις παιδικές πασαρέλες βρέθηκε στα τηλεοπτικά στούντιο να παίζει στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου. Λίγο πριν κλείσει τα 24 χρόνια της, η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται με το People τις εμπειρίες της και περιγράφει τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή της.

Γιώργος Ορφανός «Θα αλλάξω την εικόνα εγκατάλειψης της Θεσσαλονίκης». Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νύμφης του Θερμαϊκού μοιράζεται το όραμά του για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος.

Britney Spears Η διάσημη τραγουδίστρια βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες. Το παρασκήνιο και γιατί δηλώνει «Αφήστε με ήσυχη». 

Μeghan και Ηarry Η έλευση του νέου βασιλικού μέλους, το επτασφράγιστο μυστικό του παλατιού για τις λεπτομέρειες της γέννησης και οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού για το ευχάριστο γεγονός.

TV ΕΘΝΟΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης σε μια μεγάλη συνέντευξη μιλά για το «Έλα στη θέση μου» και τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, αναφέρεται στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και την επαγγελματική τους συνεργασία και αποκαλύπτει γιατί δεν σκέφτεται το γάμο.

Εξελίξεις στο «Τατουάζ»: Η Μάρθα ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Ορφέα, ο Σωκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα και Όλγα και Στέφανος μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Αγωνία για την Ελίφ: Μεγάλος κίνδυνος για την μικρή την ώρα που η Μελέκ κάνει νέες προσπάθειες να βρει τα ίχνη της.

Master Chef: Οι μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται στον τελικό του ριάλιτι

Φωτορεπορτάζ: Οι αποκαλυπτικές πόζες των σταρ στο χαλί του Met Gala στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχήματα για Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα

Συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου που θα μεταδώσουν το μουσικό διαγωνισμό για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Στην ενότητα life πρωτότυπες συνταγές με μπανάνες, τα μυστικά για ένα επιτυχημένο μπάρμπεκιου στον κήπο ή τη βεράντα σας και αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV ΈθνοςInStyleAvengersPeople