Ελλάδα|23.07.2025 08:47
Νεκρός 41χρονος σε φορτηγό πλοίο στο Λαύριο
NewsroomΑδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου 41χρονου αλλοδαπού ναυτικού, που εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις του σε φορτηγό πλοίο υπό ελληνική σημαία στο λιμάνι του Λαυρίου.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του από πλωτό μέσο του Λιμενικού Σώματος και η άμεση μεταφορά του στο λιμάνι.
Εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε ακόμη
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό