Ελλάδα|25.07.2025 13:42
Φωτιά τώρα στο Νερόμυλο Μεσσηνίας και SMS από το 112
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στην περιοχή Νερόμυλος Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο σημείο έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 6 οχήματα και 4 αεροσκάφη.
Μάλιστα εστάλη και SMS από το 112. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβαν κάτοικοι και επισκέπτες: Αν βρίσκεστε στην περιοχή Νερόμυλος, απομακρυνθείτε προς Καζάρμα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.
Διαβάστε ακόμη
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)