Κατήγγειλε το «πάρτι διαφθοράς» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον ... έστειλαν στο πειθαρχικό
NewsroomΠριν από 5 χρόνια υπάλληλος στον ΟΠΕΚΕΠΕ είχε υποβάλει καταγγελία για φαινόμενα διασπάθισης χρήματος στον οργανισμό, ωστόσο η καταγγελία του όχι μόνο δεν ερευνήθηκε αλλά … τον παρέπεμψαν στο πειθαρχικό συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος.
«Υπάλληλοι επίορκοι τελειώνουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ, συμμορία καταχραστών, αναντικατάστατοι σε θέσεις κλειδιά για λαμογιές: Αλλοιώνουν ελέγχους, δίνουν δικαιώματα για επιδοτήσεις σε φοιτητές, κάνουν ρουσφέτια με παράνομες πράξεις. Ο...(ανώτερο στέλεχος) είναι ένας ανεπαρκής που χωρίς κανένα δικαίωμα ενημέρωσε μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έχω υποστεί τα πάνδεινα από νονούς της νύχτας και εμπόρους ναρκωτικών, δεν έχει καν την ικανότητα να προστατεύσει τη ζωή των υπαλλήλων. Έκαναν ζημιές σε ιδιοκτησία μου, με παρακολουθούσαν», ανέφερε στην καταγγελία του.
Ο εν λόγω υπάλληλος παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο με τις κατηγορίες: παράβασης καθήκοντος, παραπτώματος άσκησης κριτικής σε προϊστάμενο, απρεπούς συμπεριφοράς, αναξιοπρεπούς διαγωγής, ενώ ακόμα και σήμερα ζει με τον φόβο.
- Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια
- Ηλεκτρονικές απάτες: Πώς έκαναν «φτερά» από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου πάνω από 150.000 ευρώ
- Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο - Μυστήριο με την πορεία του ιστιοφόρου και το σημείωμα
- Συναγερμός στην Ευρώπη για τη σαλμονέλα: 306 κρούσματα στο Βέλγιο - Ανάκληση αυγών σε 8 ακόμη χώρες