Ελλάδα|31.07.2025 10:43
Βόλος: Στον ανακριτή η 52χρονη μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και αιμομιξία
NewsroomΣτον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα η 52χρονη μητέρα που κατηγορείται για σειρά ειδεχθών κακουργηματικών πράξεων – παιδική πορνογραφία και αιμομιξία – σε βάρος της ανήλικης κόρης της στο Βόλο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 52χρονη μητέρα συνελήφθη για παραγωγή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ κατηγορείται πλέον και για αιμομιξία με την ίδια της την κόρη.
Η σύλληψη έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, κατόπιν εντάλματος που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Βόλου.
Η νέα αυτή διάσταση δεν ήταν γνωστή κατά την αρχική σύλληψή της, γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη φρίκη και οργή στην τοπική κοινωνία.
Διαβάστε ακόμη
- Ελληνικά νησιά μόνο για ξένους τουρίστες; Μια περιουσία τα ακτοπλοϊκά - Έως 650€ για μια οικογένεια
- Κακοποίηση 3χρονης στα Χανιά: Στη φυλακή μητέρα και σύντροφος - Η μαρτυρία-«κλειδί»
- Εκατομμύρια ασθενείς με καρκίνο του μαστού θα μπορούσαν να αποφύγουν τη χημειοθεραπεία
- Τρώτε γρήγορα το παγωτό σας και σας πιάνει πονοκέφαλος; Η κρυφή σύνδεση του «brain freeze» με τις ημικρανίες