Ελλάδα|31.07.2025 13:53
Ανήλικος στη Θεσσαλονίκη έκανε 10 διαρρήξεις μέσα σε… 1,5 μήνα
NewsroomΤη μία διάρρηξη μετά την άλλη κατηγορείται ότι έκανε 17χρονος τον τελευταίο ενάμιση μήνα στη Θεσσαλονίκη, αφαιρώντας από σπίτια στην περιοχή Νεάπολη - Συκεών ό,τι πολύτιμο έβρισκε.
Η λεία του περιλαμβάνει δύο αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα, πάνω από 2.000 ευρώ σε μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablet), προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες των ενοίκων - θυμάτων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 17χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης δέκα διαρρήξεων και επιπλέον μίας κλοπής τσάντας.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο