Κακοκαιρία: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω της νεροποντής - Πού υπάρχουν προβλήματα
NewsroomΠροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας προκάλεσε το ισχυρό κύμα βροχοπτώσεων.
Σύμφωνα με το δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας, αυτή την ώρα η κίνηση είναι αυξημένη σε Αθηνών - Κορίνθου (έξοδος), Κηφισό (ρεύμα προς Λαμία), Αθηνών - Λαμίας (είσοδος), σε Βασιλέως Κωνσταντίνου, Σταδίου, Αμαλίας, Ποσειδώνος (ρεύμα προς Πειραιά).
«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική
Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, αυτή την ώρα βρέχει σε πολλές περιοχές, μεταξύ αυτών σε Αγία Παρασκευή, Παλλήνη, Βαρυμπόμπη, Σπάτα, Κάντζα.
Σημειώνεται πως τη βροχή στην Αθήνα είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα κυρίως σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες και στη Θράκη ενώ, μετά από δύο μήνες, ίσως, η Αττική είναι πολύ πιθανό να δει βροχές.
Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στην Αττική τοπικές βροχές ή όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
Τα φαινόμενα όπως δείχνει το Windy, θα τελειώσουν στις 7 το απόγευμα.
Live η εξέλιξη του καιρού:
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών - Πάνε για κλιμάκωση, τι προτείνουν για τα Χριστούγεννα
- «Θέλω να βγει η αλήθεια»: 21χρονος τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη για ασελγείς πράξεις
- «Μου είπε αν είμαι μάγκας να το πιω»: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που κατανάλωσε ψυχοφάρμακο ως challenge
- «Ελληνική τραγωδία»: Οι φώκιες Monachus monachus κρύβονται σε σπηλιές για να γλιτώσουν από τον υπερτουρισμό