Ελλάδα|31.07.2025 18:54
Λάρισα: Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και «έπεσε τούμπα» σε παράδρομο
NewsroomΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην εθνική οδό Λάρισας στο ύψος του Μακρυχωρίου.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα εξετράπη της πορείας και προσγειώθηκε στον παράδρομο Μακρυχωρίου.
Δεν τραυματίστηκε ο οδηγός
Ο οδηγός βγήκε από την νταλίκα χωρίς να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του οδηγού στο νοσοκομείο.
Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία για την εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ αποκλείστηκε ο παράδρομος, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα, που έχει γεμίσει χώματα και χαλίκια.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
- Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
- Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)