Ελλάδα|31.07.2025 18:54
Λάρισα: Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και «έπεσε τούμπα» σε παράδρομο
NewsroomΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην εθνική οδό Λάρισας στο ύψος του Μακρυχωρίου.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα εξετράπη της πορείας και προσγειώθηκε στον παράδρομο Μακρυχωρίου.
Δεν τραυματίστηκε ο οδηγός
Ο οδηγός βγήκε από την νταλίκα χωρίς να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του οδηγού στο νοσοκομείο.
Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία για την εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ αποκλείστηκε ο παράδρομος, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα, που έχει γεμίσει χώματα και χαλίκια.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI