Ελλάδα|01.08.2025 11:19
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 24χρονο
NewsroomΜε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ένας 24χρονος Παλαιστίνιος, ύστερα από επεισόδιο που έγινε μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Αγίων Πάντων, στην περιοχή της Ξηροκρήνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ως δράστης φέρεται επίσης Παλαιστίνιος που αναζητείται, με την αιτία του επεισοδίου να ερευνάται.
Ο 24χρονος φαίνεται πως δέχθηκε πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και χτυπήματα με τα χέρια σε διάφορα σημεία του σώματος.
Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Με αντι-NAVTEX απαντά η Ελλάδα στις έρευνες τουρκικού σκάφους νότια του Καστελόριζου
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα