Τορίνο: Εκτός ΜΕΘ ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία - Θετικά αντιδρά ο οργανισμός του
NewsroomΕυχάριστα είναι τα νέα από το Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, μετά την μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη λόγω σοβαρής θερμοπληξίας που υπέστη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Μέτσοβο.
Ο νεαρός βγήκε σήμερα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς ο οργανισμός του αντιδρά θετικά και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της ανάρρωσής του.
«Δίπλα του συνεχώς οι δύο γονείς του, οι οποίοι ζητούν την θετική μας ενέργεια. Έτσι, μέσω των γιατρών τους, ευχαριστούν όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση», σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι ο ανήλικος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο νοσηλείας στο Τορίνο, όπου μεταφέρθηκε με ιπτάμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια, αποτέλεσμα της θερμοπληξίας που υπέστη την περασμένη Πέμπτη, όταν έκανε πεζοπορία στο Μέτσοβο.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα