Συναγερμός στο Μάτι: Έρευνες του Λιμενικού για κολυμβητή που αγνοείται
NewsroomΈρευνες στο Μάτι διεξάγει περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, μαζί με δύο ιδιωτικά και ενός παραπλέοντος εμπορικού πλοίου, αλλά και ενός ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, για τον εντοπισμό κολυμβητή ο οποίος αγνοείται.
Συγκεκριμένα, στις 20:40 ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού από έναν τουρίστα που διαμένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μάτι, ότι ενώ έβλεπε έναν άνθρωπο και συγκεκριμένα άνδρα να κολυμπάει στα 400 μέτρα από την ακτή, ξαφνικά τον έχασε από τα μάτια του.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας για τον κολυμβητή, η οποία συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.
Στις έρευνες επιχειρούν ελικόπτερο σούπερ πούμα της ΠΑ ένα περιπολικό του ΛΣ, δύο ιδιωτικά σκάφη ένα επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο που βρισκόταν κοντά στο σημείο, αλλά χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Αυτή τη στιγμή, στην περιοχή πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης έως 4 μποφόρ.
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία