Ελλάδα|04.08.2025 06:51
Χαλκίδα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο τα μεσάνυχτα - «Κόλλησε» η παλιά γέφυρα
NewsroomΚυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Χαλκίδα, όταν η παλιά γέφυρα του Ευρίπου «κόλλησε» και παρέμεινε ανοιχτή.
«Είμαστε εδώ και περιμένουμε»
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η παλιά γέφυρα του Ευρίπου είχε ανοίξει προκειμένου να περάσουν τα πλοία και όταν επιχείρησαν να την κλείσουν αυτή παρέμεινε ανοιχτή, προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα στη Χαλκίδα.
«Είμαστε εδώ και περιμένουμε διότι η γέφυρα δεν κλείνει. Ενημερώσαμε και το λιμεναρχείο. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους λόγω του συμβάντος αυτού. Στέλνουν τα αμάξια από γύρω, αλλά πολύς κόσμος έχει αφήσει τα οχήματα απέναντι», είπαν αυτόπτες μάρτυρες.
Διαβάστε ακόμη
- Φόβοι για «Μαρικάρμεν στην Ελλάδα»: Χιλιάδες συνταξιούχοι δεν αντέχουν το κόστος κατοικίας - Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Ο λογαριασμός του Ρούμπιο, τα τεντωμένα νεύρα και τοο μήνυμα του Καραμανλή
- Ανάλυση: Ο Ρούμπιο έφυγε, τα ερωτήματα παραμένουν
- Να αποφύγει τη χαλαρή ψήφο θέλει η κυβέρνηση: Πως θα αντιμετωπίσει την πίεση εκ δεξιών - Γιατί ανησυχεί για την αποχή