Ελλάδα|04.08.2025 16:29
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ρόδο – Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
NewsroomΟριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/8) στη Ρόδο, σε χορτολιβαδική έκταση ανάμεσα στα χωριά Σορωνή και Φάνες.
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, Μιχάλης Θωμάτος, ανέφερε ότι στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις από όλο το νησί, καθώς και εθελοντές, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Από αέρος επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, που πραγματοποίησαν στοχευμένες ρίψεις νερού.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεδομένο ότι ο πόλεμος θα έχει οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα»: Η ενέργεια θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα
- Ο πόλεμος στο κατώφλι της Ελλάδας, η σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους πρέσβεις και τα εξώδικα που ένωσαν Τσίπρα και Πολάκη
- Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για την εξόντωση Χαμενεΐ με τον... χορό του Τραμπ - Τα viral βίντεο
- Κουφοντίνας: Πώς στρατολογήθηκε στη 17Ν - Ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και η δολοφονία Μπακογιάννη