Ελλάδα|05.08.2025 09:11

Έκρηξη κοντά στην πλατεία Αττικής: «Ήταν αρκετά δυνατή», περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες

Newsroom

«Ήταν αρκετά δυνατή έκρηξη» δήλωσε αυτήκοος μάρτυρας για το περιστατικό που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Αδμήτου, στην πλατεία Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη έγινε κατά τις 00:20 σε κατάστημα εστίασης, και συγκεκριμένα σε ναργιλεδάδικο κοντά στην πλατεία Αττικής, στη συμβολή των οδών Αδμήττου και Παρασίου.

Από την έκρηξη, που ήταν σχετικά μικρής ισχύος, έχουν τραυματιστεί δύο άτομα (39 και 42 ετών), που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας φέρει τραύματα στο χέρι και ο άλλος στο πόδι.

Ο δρόμος είχε αποκλειστεί από τη συμβολή με την Παρασίου ενώ στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, για να αποσαφηνίσει τα αίτια της έκρηξης, καθώς και πολυάριθμη αστυνομική δύναμη.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξαν σημαντικές υλικές ζημιές στο κατάστημα, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.