Ελλάδα|08.08.2025 23:45
Φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Πολυτεχνειούπολη - Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
NewsroomΑκόμα μια φωτιά εκδηλώθηκε στην Πολυτεχνειούπολη, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που είχε ως σημείο εκκίνησης παράνομα μελίσσια στην περιοχή του Ζωγράφου.
Συγκεκριμένα, η νέα φωτιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή (8/8) και ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία, κάτι που γεννά σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια που την προκάλεσαν.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή με τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στην Κερατέα, όπου το πύρινο μέτωπο έκαψε σπίτια, με έναν άνδρα να εντοπίζεται απανθρακωμένος.
Σημειώνεται ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες, η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική, με τη φωτιά να τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο, προτού επεκταθεί και απειλήσει τις γύρω πολυκατοικίες.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ακυρώσαμε» τις NAVTEX Αθήνας και Λευκωσίας για το γαλλικό πλοίο του καλωδίου
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Εντοπίστηκε τραυματίας σε αυτοκίνητο
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τις καρατομήσεις μετά την εκλογική ήττα: Έδιωξε τη Σούζι Γουάιλς από προσωπάρχη
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν φοιτητή επειδή τον... μπέρδεψαν με τον αδερφό του