Φωτιά τώρα στα Πετράλωνα Μεσσήνης: Επιχειρούν και εναέρια μέσα
NewsroomΦωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Πετραλώνων και Μαγγανιακού, στο Δήμο Μεσσήνης.
Μάλιστα, οι δυνάμεις και αυτήν την ώρα επιχειρούν 63 πυροσβέστες με τρία πεζοπόρα τμήματα της 9ης ΕΜΟΔΕ, με τη συνδρομή υδροφόρων και μηχανημάτων ΟΤΑ, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις νερού τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, αλλά υπάρχει πολύς μαύρος καπνός που δυσχεραίνει το έργο των εναέριων μέσων.
Στο μεταξύ, κινδύνεψε να εγκλωβιστεί στη φωτιά ένα υδροφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο υπέστη ελαφρές ζημιές εξωτερικά, αλλά, όπως έγινε γνωστό, τελικά δεν είναι κάτι σοβαρό και συνεχίζει να επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Το 112 έστειλε στους κατοίκους των οικισμών κοντά στους οποίους καίει η φωτιά για ετοιμότητα.
- Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την ομηρία της γυναίκας στη Νίκαια - Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης
- Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αεροσκάφος της RAF πέφτει δίπλα σε σπίτια στην Ουαλία
- Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;