Εικόνες καταστροφής από τις φωτιές: Χαμένες περιουσίες και «νεκροταφεία» αυτοκινήτων
NewsroomΜεγάλες φωτιές συνεχίζουν να καίνε σε Αχαΐα, Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Χίο και Κεφαλονιά, με χιλιάδες πυροσβέστες και εθελοντές να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, εν μέσω ισχυρών ανέμων.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν αδιάκοπα. Λόγω της κατάστασης, έχουν σταλεί μηνύματα από το 112, καλώντας για την εκκένωση περιοχών στην Πάτρα, τη Ζάκυνθο, την Πρέβεζα, την Άρτα και τη Χίο.
Επίσης, έγινε εκκένωση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων και του Κωνσταντοπούλειου Γηροκομείου στην Πάτρα.
Με το πρώτο φως της ημέρας, τα εναέρια μέσα απογειώθηκαν για να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης. Το καταστροφικό έργο της φωτιάς συνεχίζεται, με σπίτια, επιχειρήσεις, τη χλωρίδα και την πανίδα να έχουν παραδοθεί στις φλόγες, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.
- Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
- Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
- «Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
- Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο