Λαμία: Σύλληψη 18χρονου με αεροβόλο και σουγιά - Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα
NewsroomΣτη Λαμία, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του αεροβόλο πιστόλι, μαχαίρι τύπου σουγιά και πλαστικά γάντια.
Σύμφωνα με το LamiaReport, η υπόθεση ξεκίνησε όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι είδε μια παρέα νεαρών στην οδό Όθωνος και ότι ένας εξ αυτών φαινόταν να κρατά όπλο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν στην πλατεία Λαού δύο διαφορετικές παρέες νεαρών και προχώρησαν σε ελέγχους.
Τι βρέθηκε στην κατοχή του
Κατά τον έλεγχο, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν:
- Αεροβόλο πιστόλι
- Μικρός σουγιάς
- Ζευγάρι πλαστικά γάντια
Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση θα συνεχίσει την πορεία της στη Δικαιοσύνη.
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού