Φωτιά τώρα στο Κρανίδι Αργολίδας: Καίει σε δάσος - Επιχειρούν 8 εναέρια
NewsroomΣυναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δυσπρόσιτη αγροτοδασική περιοχή κοντά στον οικισμό Πελεή, στο Κρανίδι Αργολίδας. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν σημαντικά τις προσπάθειες κατάσβεσης και αυξάνουν τον κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς.
Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις
Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 60 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 14 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη να περιορίσουν τις φλόγες πριν απειληθούν κατοικημένες περιοχές ή καλλιέργειες.
Η κινητοποίηση είναι συνεχής, με την επιχείρηση να παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες ώρες να θεωρούνται κρίσιμες για την τελική έκβαση. Οι τοπικές Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ συνιστάται στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»