Ελλάδα
|
10.05.2019 09:01
Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για τις μολότοφ στον Σύνδεσμο του Άρη
NewsroomΣε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, για την επίθεση στον Σύνδεσμο των οπαδών του Άρη στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της υπ. αντιμετώπισης αθλητικής βίας και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, συνέλαβαν πέντε άτομα 22-26 ετών, τα οποία νωρίτερα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έριξαν μολότοφ, πυρσούς, πέτρες και μπουκάλια, στο Σύνδεσμο των οπαδών του Άρη.
Στην κατοχή των ατόμων που φορούσαν full face και περιλαίμια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια κι ένα βεγγαλικό.
Από την επίθεση στον Super 3 τραυματίστηκε ελαφρά ενας νεαρός που βρισκόταν την ώρα της επίθεσης έξω από τον Σύνδεσμο.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους