Παξοί: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε σε πισίνα
NewsroomΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς και ο παππούς της 4χρονης, που πνίγηκε σε πισίνα βίλας στους Παξούς.
Σε βάρος των γονιών και του παππού του κοριτσιού ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Η κηδεία του κοριτσιού θα τελεστεί την Τρίτη (26/08) στον Λογγό των Παξών.
Πώς πνίγηκε η 4χρονη
Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό η οικογένεια είτε κοιμόταν την ώρα που το παιδί έφυγε από το σπίτι είτε ήταν ξύπνια η μητέρα και εκτελούσε οικιακές εργασίες.
Η 4χρονη χωρίς να γίνει αντιληπτή βγήκε από το σπίτι, κινήθηκε στη γειτονιά και έφτασε πεζή στη βίλα, όπου φαίνεται ότι προσπάθησε να παίξει με το νερό. Εργαζόμενος στη βίλα βρήκε το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα.
Στο σημείο μετέβη ο γιατρός του κέντρου υγείας των Παξών, ο οποίος προσπαθούσε επί 45 λεπτά να επαναφέρει το παιδί.
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη