Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 22χρονος που βίασε 66χρονη – Εισέβαλε στο σπίτι της ενώ κοιμόταν
NewsroomΠροφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται πως βίασε 66χρονη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Ο άνδρας κατηγορείται και για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, και σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η πράξη του βιασμού τελέστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Αυγούστου, την ώρα που η 66χρονη, η οποία είχε έρθει για διακοπές στην περιοχή, βρισκόταν στο σπίτι της και κοιμόταν.
Τότε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος μπήκε από ένα ανοικτό παράθυρο στο σπίτι της γυναίκας, την αιφνιδίασε και προχώρησε στον βιασμό της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης απείλησε την γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να μην φωνάξει και να μην αντισταθεί.
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League