Ελλάδα|28.08.2025 10:16
Πλημμύρες στη Μάνδρα: Αθωώθηκαν η πρώην δήμαρχος και οι υπόλοιπο κατηγορούμενοι και στο Εφετείο
NewsroomΑθωώθηκαν ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο για τις πλημμύρες της Μάνδρας οι τρεις κατηγορούμενοι που βρέθηκαν στο εδώλιο για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια, μετά την αναίρεση που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο.
Με ομόφωνη απόφαση του, το δικαστήριο απάλλαξε από την κατηγορία την πρώην δήμαρχο Μάνδρας, τον τότε προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με το ertnews.
Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή των δύο πρώτων και την απαλλαγή της πρώην δημάρχου στην πρόταση της προς το δικαστήριο.
Διαβάστε ακόμη
- Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
- Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
- Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
- Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός