Σκύδρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 72χρονου - «Θυμίζει έγκλημα απ' τα παλιά»
NewsroomΣυγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γύρω από την υπόθεση άγριας δολοφονίας στη Σκύδρα Πέλλας με θύμα έναν 72χρονο.
Σημειώνεται πως σήμερα, Πέμπτη (28/08) απολογείται ο 76χρονος δράστης, που σκότωσε με καραμπίνα συγχωριανό του και έσυρε με το αυτοκίνητο τη σορό του.
Ο 76χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
«Για εννιά ημέρες έπαιζε θέατρο»
Ο επίτιμος πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης σχολίασε χαρακτηριστικά στο Mega πως «θυμίζει έγκλημα απ’ τα παλιά», τονίζοντας στη συνέχεια πως το θύμα «ίσως να ξεψύχησε στη χωματερή».
«Για εννιά ημέρες έπαιζε θέατρο» τόνισε, αναφερόμενος στον 76χρονο και δηλώντας ότι όταν έσερνε τον 72χρονο μπορεί αυτός να ήταν ζωντανός.
«Είχαν προηγούμενα» σημείωσε για τον δράστη και το θύμα.
Ο δράστης φέρεται να θεώρησε ότι ο 72χρονος έκλεψε από το χωράφι του ροδάκινα και τον πυροβόλησε με καραμπίνα. Στη συνέχεια έκρυψε τη σορό του και την έσυρε με το όχημά του στη χωματερή, καλύπτοντάς την με σκουπίδια.
- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
- Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
- Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα