Ελλάδα|31.08.2025 16:05
Χειροβομβίδα Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ξεβράστηκε στο Καβούρι - Έκλεισε η παραλία
NewsroomΑναστάτωση προκάλεσε το πρωί της Κυριακής η ανεύρεση γερμανικής χειροβομβίδας στην παραλία δίπλα στην Τρύπια Βάρκα, στο Μεγάλο Καβούρι.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Αστυνομίας, οι οποίοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής. Οι λουόμενοι απομακρύνθηκαν και η πρόσβαση στην παραλία απαγορεύτηκε μέχρι νεωτέρας.
Ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών έχει ήδη κληθεί για να εξετάσει το εύρημα και να αποφασίσει τον τρόπο εξουδετέρωσής του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και όπως μεταδίδει το notiareport.gr, πρόκειται για κατάλοιπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
- Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
- Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
- Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια