Μαφία της Κρήτης: Δειγμάτιζαν την πραμάτεια τους με φωτογραφίες – Προσπάθησαν να εκτελέσουν αξιωματικό της ΕΛΑΣ
Γιάννης ΖιάκαςΤουλάχιστον 90 άτομα εμπλέκονται στη δικογραφία για τη μαφία που «έδενε και έλυνε» στην Κρήτη, με τις αποκαλύψεις για τη δράση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης να είναι διαρκείς. Στην υπόθεση εμπλέκονται επιχειρηματίες, κληρικοί, αστυνομικοί, κρατούμενοι.
Ο τζίρος της υπολογίζεται στα 3 εκατ. με το 1 εκατ. να προέρχεται από τη διακίνηση ναρκωτικών. Σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε το «ethnos.gr» και περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνονται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να προχωρούν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε περιοχές της Κρήτης.
Προσοδοφόρα δραστηριότητα υπήρξε, επίσης, για το κύκλωμα το εμπόριο όπλων. Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το «ethnos.gr» φαίνονται να δειγματίζουν την πραμάτεια τους, τα όπλα τους, σε ενδιαφερόμενους.
«Είμαι ένα πάρκινγκ ναρκωτικών»
Η εγκληματική οργάνωση φαίνεται ότι αισθανόταν πως βρίσκεται στο απυρόβλητο. Μάλιστα, μέλος της σε διάλογο που περιλαμβάνεται δικογραφία, υπερηφανευόταν πως όταν τον καλούν για να του πουλήσουν υπηρεσίες, τους αποκάλυπτε χωρίς δισταγμό το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείται.
- ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ : εγώ έχω ΑΦΜ και όλα ρε, αφού με παίρνουν εταιρίες και και μου λένε κύριε ….. , λέω παιδιά εγώ είμαι ένα πάρκινγκ που πουλάει ναρκωτικά κάνω διάφορα […] αλλά οικονομάω φίλε τα έχω όλα μαύρα.
- ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ : σε εταιρίες σε έχουνε πάρει..(γέλιο)..έχεις τρελαθεί;
- ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: ρε μ….α τι να τους πω ψέματα; Αλλά κονομάω πολλά λεφτά
«Ηθελε να εκτελέσει τον μπάτσο»
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 49 συλλήψεις. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Πέμπτη (4/9).
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
- Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
- Συνεχίζεται το ντέρμπι «αιωνίων» με... χαρτοπόλεμο, βίντεο και καταγγελίες
- Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών