Ελλάδα|03.09.2025 17:26
Κως: Καταδίωξη και σύλληψη 82χρονης γιατί αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της
NewsroomΣκηνές έντασης επικράτησαν στο λιμάνι της Κω το βράδυ της Τρίτης (2/9), όταν στελέχη του Λιμενικού προχώρησαν στη σύλληψη μίας 82χρονης.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, η ηλικιωμένη 82χρονη γυναίκα αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της στους λιμενικούς. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και επιχείρησε να απομακρυνθεί.
Ακολούθησε καταδίωξη της ηλικιωμένης γυναίκας από περιπολικό όχημα του Λιμενικού, το οποίο κατάφερε τελικά να την ακινητοποιήσει. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, καθώς και για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια