Ελλάδα|04.09.2025 20:31
Φωτιά τώρα σε ελαιοτριβείο στη Χαλκιδική - Ήχησε το «112»
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ελαιοτριβείο στην τοπική κοινότητα Ορμύλια, Χαλκιδικής. Από τη φωτιά αναδύονται επικίνδυνοι καπνοί, με αποτέλεσμα οι αρχές να ενημερώσουν τους κατοίκους μέσω του 112 να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και να παραμείνουν εντός των σπιτιών τους για λόγους ασφαλείας.
Μεγάλη επιχειρήσεις από την πυροσβεστική
Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ συνδράμουν και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα για καλύτερη πρόσβαση στα δύσβατα σημεία. Παράλληλα, συμμετέχουν και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση των προσπαθειών κατάσβεσης.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια