Ελλάδα|18.09.2025 21:10
Μεγάλη φωτιά τώρα στο Ακρωτήρι Χανίων - Καίει κοντά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
NewsroomΦωτιά σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια εκτεταμένη πυρκαγιά στο τμήμα υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων του εργοστασίου απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή Περβολίτσα Ακρωτηρίου.
Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει 10 υδροφόρα οχήματα και περισσότεροι από 35 πυροσβέστες, που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Παρόλο που η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, προς το παρόν δεν απειλούνται οι εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα ή οι εργαζόμενοι.
Πυροσβέστες και εκσκαφικά μηχανήματα αγωνίζονται να περιορίσουν τη φωτιά εντός του περιφραγμένου χώρου, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!