Ελλάδα|19.09.2025 12:02
Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: 47χρονος κρατούσε δεμένα 14 σκυλιά και μια γάτα
NewsroomΑποτροπιασμός για άνδρα που κρατούσε δεμένα και εγκλωβισμένα 15 ζώα, σε αποθήκη. Ο 47χρονος συνελήφθη για παραβίαση των κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς στη Θεσσαλονίκη.
Έπειτα από έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να έχει δεμένα με αλυσίδα, δυσκολεύοντας την κίνησή τους, 14 σκυλιά και μία γάτα κλεισμένη σε κλουβί.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε πως εκκρεμεί διαδικασία διοικητικής απέλασης από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Διαβάστε ακόμη
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου