Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων: 16χρονος στην Πάτρα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα
NewsroomΝέο περιστατικό βία ανηλίκων σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν τρεις μαθητές επιτέθηκαν σε 16χρονο συνομήλικο τους με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο.
Του έσπασαν τη γνάθο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρεις μαθητές ηλικίας 15 και 16 ετών επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους, τον οποίο χτύπησαν με γροθιές, προκαλώντας του κατάγματα στη γνάθο και στη μύτη. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η μητέρα του ανήλικου δήλωσε ότι το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει και επικοινωνεί μόνο με νοήματα.
Οι τρεις δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου. Παράλληλα, συνελήφθη μόνο ένας από τους κηδεμόνες, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες