Έκρηξη στην Κοζάνη: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της μάντρας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πολυτραυματίας
NewsroomΕλεύθερος αφέθηκε σήμερα ο ιδιοκτήτης της μάντρας στο Τσοτύλι Κοζάνης, όπου σημειώθηκε έκρηξη από οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο εργαζομένων.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων, έκρηξη, βαριά σωματική βλάβη και παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.
Η κατάσταση των τραυματιών
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 54χρονος πολυτραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με τραχειοστομία, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Το αριστερό του χέρι έχει ακρωτηριαστεί, καθώς ήταν μη βιώσιμο, ενώ μετά από πολύωρο χειρουργείο το δεξί του πόδι, όπου επίσης υπέστη τραυματισμό, προς το παρόν δεν απαιτεί ακρωτηριασμό.
Ο δεύτερος τραυματίας, 58 ετών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
- Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
- Συνεχίζεται το ντέρμπι «αιωνίων» με... χαρτοπόλεμο, βίντεο και καταγγελίες
- Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών