Ελλάδα|22.09.2025 13:00
Τέμπη: Το κοινό σύνθημα των οπαδών της ΑΕΛ και της ΑΕΚ για τα 57 θύματα της τραγωδίας
NewsroomΔεν είχαν μόνο αθλητικό σκέλος οι πρωτοβουλίες που ανέπτυξαν από κοινού οι οπαδοί της ΑΕΛ και της ΑΕΚ, ώστε να επιτραπεί η οργανωμένη παρουσία των δεύτερων στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στην AEL FC Arena.
Θέλοντας να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, ένωσαν τις φωνές τους στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η ΑΕΚ προηγούνταν 1-0 και ξεκίνησαν να φωνάζουν... συνεργατικά ένα σύνθημα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Για την ιστορία, οι βυσσινί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 75' αναγκάζοντας την ΑΕΚ στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!